Enviant le dades del formulari...
ATENCIÓ
Cal omplir les dades següents:

Nom
Telèfon
Adreça de correu

TANCAR
ATENCIÓ
No s'ha pogut enviar el formulari.
Si us plau, torni-ho a provar.
TANCAR
FORMULARI ENVIAT
Gràcies per la seva atenció
TANCAR

SANDOR

empresa de serveis professionals al seu voltant

Quí som

L’any 2013 neix SANDOR S.L. de la unió de capital andorrà i estranger, amb la idea de poder oferir solucions innovadores en el camp dels serveis al Principat d’Andorra.

Els principals sectors de les nostres activitats han estat la venda i lloguer de sanitaris (Waters, W.C.) exteriors i interiors, i també l’explotació de màquines de vending de tot tipus. El negoci encarregat dels serveis sanitaris ha estat Bee Clean, i la part de les màquines de vending s’ofereix mitjançant l’empresa líder en el sector Alliance Vending.

MISSIÓ

Es cadascuna de les nostres tasques volem oferir el major grau de professionalitat, innovació i responsabilitat social. El nostre objectiu principal sempre serà garantir la satisfacció dels nostres clients.

VISIÓ

SANDOR S.L. va néixer amb la clara voluntat d’ésser un grup de referència a Andorra. El Grup està al front d’uns negocis solvents i competitius gràcies a un qualificat equip de professionals i a uns accionistes units i compromesos.

VALORS

SANDOR S.L. s’enfronta als reptes diaris sense oblidar mai afegir als seus serveis un segell d’honradesa, excel·lència, respecte, innovació, passió i responsabilitat social i mediambiental. Aquest valors han estat des del principi la base dels nostres negocis.

Negocis

Alliance Vending

Alliance Vending és una de les majors empreses d'Espanya en vending, o distribució alimentària a través de màquines expenedores, al temps que líder nacional en hospitals i centres sanitaris. La companyia és de les poques firmes del sector amb capacitat veritable per emprendre projectes de gran envergadura d'àmbit estatal.

MÉS INFORMACIÓ

Bee Clean

Bee Clean és una empresa andorrana de lloguer, venda i manteniment de cabines sanitàries autònomes i lavabos secs que ofereixen solucions efectives i immediates a les exigències del mercat. Els nostres productes son la solució ideal per atendre col·lectivitats reunides en qualsevol ubicació per diversos motius : comercials, de treball , d'oci , esportius , socials etc. Bee Clean disposa en l'actualitat d'un nou servei de lloguer de remolcs per a la descontaminació de l'aminant.

MÉS INFORMACIÓ

Contactar

Adreça

Sandor S.L.
Ctra. General 4, Ceràmica Nord 21
Planta Baixa, Local 4
AD400 La Massana - Andorra
Telèfon +376 840 046 / 325 063
sandor@andorra.ad

Formulari de contacte