Quí Som

L’any 2013 neix SANDOR S.L. de la unió de capital andorrà i estranger, amb la idea de poder oferir solucions innovadores en el camp dels serveis al Principat d’Andorra.

Els principals sectors de les nostres activitats han estat la venda i lloguer de sanitaris (Waters, W.C.) exteriors i interiors, i també l’explotació de màquines de vending de tot tipus. El negoci encarregat dels serveis sanitaris ha estat Bee Clean, i la part de les màquines de vending s’ofereix mitjançant l’empresa líder en el sector Alliance Vending.

Sandor - Missió

MISSIÓ

Es cadascuna de les nostres tasques volem oferir el major grau de professionalitat, innovació i responsabilitat social. El nostre objectiu principal sempre serà garantir la satisfacció dels nostres clients.

Sandor - Visió

VISIÓ

SANDOR S.L. va néixer amb la clara voluntat d’ésser un grup de referència a Andorra. El Grup està al front d’uns negocis solvents i competitius gràcies a un qualificat equip de professionals i a uns accionistes units i compromesos.

Sandor - Valors

VALORS

SANDOR S.L. s’enfronta als reptes diaris sense oblidar mai afegir als seus serveis un segell d’honradesa, excel·lència, respecte, innovació, passió i responsabilitat social i mediambiental. Aquest valors han estat des del principi la base dels nostres negocis.

Negocis

Sandor - Alliance Vending Andorra - AllianceVending

Alliance Vending

Alliance Vending és una de les majors empreses d’Espanya en vending, o distribució alimentària a través de màquines expenedores, al temps que líder nacional en hospitals i centres sanitaris. La companyia és de les poques firmes del sector amb capacitat veritable per emprendre projectes de gran envergadura d’àmbit estatal.

Sandor - Bee Clean Andorra

Bee Clean

Bee Clean és una empresa andorrana de lloguer, venda i manteniment de cabines sanitàries que ofereix solucions efectives i immediates a les exigències del mercat. Els seus productes són la solució ideal per atendre col·lectivitats reunides per diversos motius: comercials, de treball, d’oci, esportius, etc.

Contacte

Adreça

Sandor S.L.
Avd. Del Ravell, Naus Teixido Noves, 6
Local 3
AD400 La Massana - Andorra
Telèfon +376 829 900

Ubicació

Formulari de contacte

Cal indicar el nom.
Cal indicar una adreça de email correcta.
Cal afegir un missatge.